Sledujte nás:

Houskové knedlíky s vejci

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 3034 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 103, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Plátky knedlíků nakrájíme na menší kostky, prohřejeme je na horkém tuku, zalijeme rozmíchanými, mírně osolenými vejci a zvolna mícháme, až se vejce částečně spojí s knedlíky a srazí. Hotový pokrm ihned expedujeme.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři